ES   CA

EMPRESES

TARIFA FIXE

Pagaràs el mateix preu per l’energia que consumeixis durant tota la vigència del contracte, independentment de les variacions del mercat.

Disponibles tant en electricitat com en gas natural. Contracta ja i tria un preu de potència i energia fix durant 12 mesos, garantia que podem oferir-te gràcies a una permanència durant aquest mateix període.Així saps que comptaràs sempre amb el millor preu, adaptat a les necessitats energètiques de la teva llar.

Sense sorpreses.

TARIFA INDEXADA

És la que contracten les grans empreses, sempre pagaràs l’energia al preu de venda del mercat gaudint de les baixades i evitant la prima de risc de les tarifes fixes.

Els nostres preus indexats es calculen en funció del consum i del preu/hora de l’energia en OMIE (Operador del Mercat Ibèric d’Electricitat), més un cost de gestió.

Així, podràs organitzar el teu consum de manera que puguis utilitzar més electricitat quan el seu preu sigui menor, estalviant en la teva factura mensual.

Tingues en compte que els nostres preus no inclouen el cost regulat associat al mecanisme de finançament del bo social: Cost fix per client de 0,03845 €/dia ni el cost del mecanisme d’ajust (Reial decret llei 10/2022).

Consulta les condicions generals de contractació dels nostres serveis aquí.

ESTUDI DE POTÈNCIA

T’oferim analitzar la potència contractada i gràcies al nostre software de gestió l’optimitzem a fi que paguis només pel que necessites, sense sobrecostos.

BATERIES DE CONDENSADORS

Si en la teva factura pagues per excés d’energia reactiva, t’instal·lem i financem una bateria de condensadors que evita el 100% d’aquesta despesa.